sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Alueellista agiliitelyä

Tänään oli vuorossa Pirkkalan Takkulassa jälleen alueellisen valmennuksen reenit. Meille tää tiesi aikaista aamua sillä meidän ryhmä alotti reenit 8.30. Oltiin ekana hallilla paikalla joten käytiin pienellä lenkillä vielä paikan päällä, sillä oltiin Tripin kanssa ekassa reeniparissa, meidän parina oli Miia ja tollerinsa kanssa. 
Meidän rata oli 22 estettä ja Tripin kanssa on kiva aksailla kun enää ei oo yhtään estettä mitä ei voida suorittaa, kun osaa kaikki esteet. Keppien ja kontaktien jälkeen palkataan edelleen aina ja hypyt on vielä 45cm.

Alku radasta oli sellanen että kakkonen oli takaakierto ja Tero kellotti meille ajan niin että ensin kierrätin sen lähemmän siivekkeen ympäri ja toihan kääntyy ihan pennin päällä, kunhan pidän katseen hypyssä. Ja sitten tein saman kauemman siivekkeen kautta mikä toi matkaan 2m lisää pituutta. Ajassa kauimmaisen kautta kierrätys oli 0,20s hitaampi, että eipä toi raketti hidas ole kummaltakaan suunnalta, mutta toki jos mietitään kolmosissa voittoja niin sitten toi aika on jo varsin ratkaseva. Ihanaa että mulla on jälleen agikoira joka kääntyy pennin päällä ja on muutenkin nopeempi kuin yksikään oma koira tähän mennessä niin ehkä me voidaan jopa pärjätä kunhan kartturi pysyy matkassa.

Tripin kanssa on hauska tehdä agia, sillä se lukee mun ohjausta niin hienosti vaikka en puhu sille yhtään mitään. Päällejuoksuunkin tänään tuli aivan oikein kunhan vaan nostin vastakäden eli tässä tapauksessa vasemman ohjaukseen niin teki niin hienon päällejuoksun että ei mitään valittamista.

Perjantain reeneissä Trip jostain syystä alko vähän roiskiin A:n ylösmeno kontaktia ja tänään laitoin ensimmäistä kertaa kehikon A-esteelle niin se luki siinäkin kehikon täydellisesti ja teki hienoja kontakteja ylösmenossa, alastulot on muutenkin jo hienoja!

Otin keinua ennen meidän radan alotusta, kun oli Tripille uusi puinen, liukas kenu ja hitto vieköön se roiskas ekalla kerralla lentokeinun! Ei oo ikinä eläissään tehny lentokeinua, mutta kun otin keinun uudestaan oli paljon varovaisempi ja tuli hyvä keinu. Ja kun saatiin siihen toistoja niin keinu vaan nopeutu ja teki normaalit mageet alastulot.
Kepeillä onnistuttiin tekeen takaaleikkaus, ollaan toki sitä tehty yksittäisillä kepeillä mutta ei vielä radalla. Mutta nyt tarvii kepeillä reenata itsenäistä tekemistä eli etupalkalla tehdä sille keppejä jotta ei ole riippuvainen mun liikkeestä. Nyt se alussa sössii kakkosvälin ellen päästä sitä reilusti edelle tai mee yhtämatkaa. Nyt tarvii se opettaa siihen että voin olla jo pidemmällä kepeillä tai jättää se yksin pujotteleen, joten etupalkkareeniä pöytään =)

Tero ei ollu nähny meidän möllirataa fb:ssä joten näytin sen sille reeneissä ja totes, että ihme että ehdit noin hienosti sen edelle =) No kyllähän sitä vielä ehti kun koira poikkeili u-putkissa, vaikka kyllähän tän päivän reeneissäkin pääsin edelle vaikka oli todella nopee ja juostava rata. Ehkä meistä vielä hyvä tulee =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti