lauantai 2. helmikuuta 2013

Agiliito perjantai

Jälleen oli Leon aksareenien aika perjantai-iltana. 
Jostain syystä se vähän haki hyppyjä ekalla kierroksella ja sepä oli hassua. Mutta kun otettiin rata uudestaan ei ollu enää mitään ongelmaa vaan hyppäs normaaliin tyyliin. 
Käännökset oli tänään ihan uskomattoman hienoja! Se tuli hienosti kääntöihin mukaan ja teki pieniä kurveja!
Toisella rundilla se vähän jäi ihmetteleen yhtä takaakiertoo sen jälkeen kun leikkas sne niin että kylki otti siivekkeeseen. Herkkä Leo tuli taas esiin.... Sitten jumpattiin lelun kanssa sitä hyppyä niin että sai palkan ja alkohan se luistaan, mitään takaakierto ongelmaa en tolle enää halua kun siitä on päästy eroon.

Otin vielä Tripin reenaan, vaikka kello oli jo kymmenen eli meni meidän reenit vähän pitkäks. Otettiin aluks putki-kepit niin että sisäänmeno tuli suljetulta puolen, eipä mitään ongelmaa. Otettiin keinua yksittäisenä ja taas vähän puolen välin jälkeen vähän huimas, mutta se meni nopeesti ohi, hienoja keinuja.
Keppejä otettiin myös putki-hyppy (hyppy piti kiertää ympäri) - putken ohitus - kepit ja muutaman kerran valahti putkeen kun ei pitäny, mutta saatiin tääkin kuvio onnistuun. 
Puomia mentiin myös, ensin ihan yksittäisenä ja lainattiin joltain jäänyttä kehikkoo, mutta ei se haitannu vaikka ei ollu oma, hyvin luki sen. Sitten tehtiin hypyn kautta mihin tein vastakäännöksen ja hitsi miten hienoja pieniä kurveja. 
Tehtiin myös yhtä radan alkua missä kakkonen piti tulla takaa päällejuoksuun, kolmoselle tiukka jarru ja hypyn etulinjan kohdalta putkeen. Hyvin kääntyy pieni koira ja kuuntelee ohjausta =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti