perjantai 10. helmikuuta 2017

Päivitystä

Vuosi 2017 on lähtenyt käyntiin, mutta tänne vähän päivittely jäänyt.
Muita kisoja ei ole vielä ollut kun muutamat agikisat ja saaliina ollut muutama nolla. Vielä puuttuu tupla ja sen lisäksi yksi nolla ellei sitten tupla tule hyppy-agi yhdistelmästä sillä nyt on kaksi hyppärinollaa kasassa.

Koirat on onneks olleet terveitä, joten reenattu ollaan saatu ihan täyspainosesti, kun vihdoin päästiin meidän seuran uuteen vuokrahalliin tammikuun lopussa. Ryhmä missä mun molemmat reenaa on ns valmennusryhmä eli meillä on käytössä koko halli, joten juosta saa ihan kunnolla kun halli on sen 50m pitkä.


Tässä kuva meidän ekoista kisoista minkä otti Ylöjärven Uutisten toimittaja Juha Jäntti. Hän kirjotti meidän hallista tosi hyvän jutun ja kiinnostu itse lajista kovasti.

Waude on aivan uskomattoman hieno agilityssä, sille menee ohjaukset jakeluun kovaa vauhtia ja se haluaa oppia lisää ja tehdä isolla sydämellä. Kontakteilla meillä riittää vielä sarkaa, mutta eipä niitä niin kauaa oo tehty että se vois ne heti osata, se on kuitenkin mun mielestä se haastavin osuus aksassa. Sama pätee tähän koiraan kyllä myös paimennuksessa se on sielä ihan mahtava! Ollaan päästy reenaan paimennusta Lavajärvelle yhdelle tilalle missä on mahdollisuus lampaiden lisäksi päästä myös kyytöillä reenaan jossain kohtaa.
Viikko sitten käytiin keskiviikkona Somerolla Marikan luona reenaamassa paimennusta ja Waude pääsi alottaan flänkkireenit ja nopeesti asia uppos pikku-ukon päähän kunhan mun oma sijottuminen oli oikein. Trip pääsi reenaan poispäinajoo ja välillä mulla meinas mennä sen kans hermo, en tiä onko siitä että oletan että sen pitäis osata vai mistä kun kuitenkaan Wauden kanssa ei pinna mee. Kun mä sijotuin oiken ja annoin koiralle oman tilan, saatiin tehtyä hyviä pitkiä pätkiä sen kanssa. Marika sano että nyt tarvii ottaa pilli käyttöön millä pääsen tukeen koiraa ja helpottaa kuvioo.

Tästä on hyvä jatkaa näiden heppujen kanssa ja toivotaan että pian on agin sm-nollat läjässä vaikka painetta en niistä itelle rakenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti