maanantai 6. maaliskuuta 2017

Menneitä juttuja

Päivitys jäänyt hetkellisesti, kun ollut kaikenlaista menoo ja meininkiä, mutta koitan jotain tiivistää.

Paimennuksen saralla on ollu hyvä tilanne kun päästään käymään Lavajärvellä reenaamassa ja viimeaikoina on jonkin verran päässy poikkeen myös Somerolla. Työpaikka vaihtu, joten en nyt pääse viikolla Somerolle, mutta tarvii kattella viikonloppusin reenejä. Lavajärvellä reenaan samalla Marjukan nuorta koiraa, Oreoo, joka tuo mulle haastetta kun on todella vahva silmän kanssa, mutta oon saanu sen jo vähän irtoon tuijotuksesta ja pystyy jo kiertään lampaita molempiin suuntiin.

Waude on tosi hieno paimennuksessa ja sen kanssa pääsee kyllä eteenpäin kivasti kunhan ite en ahdistele sitä. Viimeksi Marika sano että nyt tarvii alkaa antaan suuntakäskyjä niin että en auta sitä vaan että se oikeesti joutuu kuunteleen ja sitä kautta saa varmuuden että se osaa suunnat.

Trip vähän jumittuu Lavajärvellä kun lampaat välillä kääntyy vastaan ja sitten sen pehmeys tulee vastaan, mutta onneks viimeks Somerolla saatiin sille buustia kun tehtiin jakoja ja se jopa puski ajoittain liikaa lampaita =)

Aksassa ollaan kisattu ja välillä saatu nollia kasaan, nyt on Lappeenrantaan sellanen tilanne että 5/7 nollista on kasassa, tupla vielä puuttuu, eiköhän sekin sieltä tule.

Waudelle oon suunnitellu, että jos kontaktien kanssa mennään yhtä hyvää vauhtia eteenpäin niin se alottaa huhtikuussa kisaamisen, maaliskuu sillä onkin doping varoaikaa lonkkakuvauksista joten ei vielä pääsiskään kisaan.
Helmikuun lopussa Waude kävi siis lonkkakuvissa Tuulia Abbelbyn luona AB-klinikalla Somerolla. Kuvattiin lonkat, kyynärät, olat ja selkä. Tuulia teki perusteellista työtä sillä kuvaus kesti 1h 15min. Kennelliitolta tuli tulokset nopeesti kun oli maksanu etukäteen omakoiran kautta lausuntomaksut. Lonkat on C/C ja kyynärät 0/0 ja LTV0. Tuulia itse sano että ei ole spondyloosia, joten sitä lausuntoo en oo hakemassa kun 2 vee tulee koiralle mittariin. Onneks nyt tietää että kisakaveri on terve ja voidaan näiden puolesta antaa mennä täysillä =) Ja onhan tuo jalostuskelponenkin vielä jos joku sitä joskus haluaa käyttää.

Rallyssä kisattiin Tripin kanssa viime lauantaina ja hitsi kun tehtiin hyvää rataa mutta ekassa puolenvaihdossa livahti takas vasemmalle ja uusin. Sitten mentiin pitkä pätkä todella hyvää ja virheetöntä rataa kunnes viimesellä kyltillä, pyörähdys oikeella, koira meni ihan lukkoon eikä kyenny sitä tekeen ja uusin ja silti sen jälkeen teki sen tosi huonosti ja saatiin vielä -10 joten 13 virhepistettä yhdeltä kyltiltä ja sain sanoo hyvästit 95 tulokselle joka olis muuten tullu.... Saatiin siis 82 pistettä.
Toi jumitus tuli siitä että verkassa se melkein kaato mut kun tehtiin pyörähdystä oikeella ja siitä sille sanoin ihan nätisti, mutta näemmä otti siitä itteensä sen verran että radalla meni jumiin kyseisessä tehtävässä. No uus ilmo on jo laitettu joten ens kuussa taas uus yritys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti