lauantai 14. tammikuuta 2017

Vuosi 2016

Ehkä olis aika vähän summata mennyttä vuotta, vaikka kaikkien harrastusten osalta ei ihan menny niinkuin olis halunnu =)

Alotetaan Waudesta joka kävi yhdessä ainoossa kokeessa ja se oli tokokoe ja alokasluokka. Mua jännitti ihan hirveesti kokeessa ja se alko seuraamisella ja mun jännityksen seurauksena tuli ääntelyä seuruussa ja parissa muussa liikkeessä. Saatiin kuitenkin se ykköstulos pistein 167 joten seuraavaks sitten joskus ens kesänä ehkä avoimeen, kunhan saadaan kaikki liikkeet kasaan.

Tripin kanssa sitten toki tuli käytyä enemmän kisoissa ja useemmassa lajissa.

Paimennus:

Kisattiin vaan kolme kisaa ja niistä ensimmäiset oli elokuussa Paraisilla Elinan luona. Pakko sanoo että tuomarilla oli hyvin mielenkiintosia tulkintoja kaikkien koirakoiden suorituksista. Me saatiin rata läpi mutta ei saatu hyväksyttyä tulosta.
Sitten syyskuulla oli peräkkäisinä päivänä kisat Woollandiassa, missä ekana päivänä saatiin rata läpi ja ihan ok suoritus pistein 69 eli jäätiin pisteen päähän PAIM1 mutta saatiin PPR1. Toisena päivänä päätin skarpata ja hyvin skarpattiinkin eli pisteitä tuli muistaakseni 76 ja nyt oli myös PAIM1 plakkarissa sekä PPR1 toistamiseen. Saatiin siis hyvin vähällä kisaamisella kasaan se mitä haettiin eli kuksaa =) ja toki koularit. Seuraavaks sitten ollaan ehkä kakkosissa ens kesänä.

Rallytoko:

Tässä lajissa vähän tulokset ailahteli mikä on lajille ihan normaalia. Päästiin tänä vuonna osallistuun ekaa kertaa SM-kisoihin ja harmillisesti koira keuli radalla varsin paljon vaikka muka mielestäni sitä hyvin reenasin ennen rataa, pisteitä vaan 78 joten ei asiaa finaaliin.
Piirinmestaruuksissa oli kova taso sillä saatiin sielä 92p mutta sillä oltiin vasta sijalla 5, voittoon tarvittiin täydet pisteet! Mutta me jäätiin taas niin lähelle mutta niin kauas valiokiinityksestä, ilmeisesti sarjahypyllä taputin reiteen, mitä en ite tajunnu niin siitä -3p.... No ens vuonna uusia yrityksiä.

Agility:

Tässä lajissa tuli suurimmat pettymykset sillä nollien määrä vuoden aikana jäi todella alhaiseks. Siitä saan syyttää itteeni sillä yliyritin ihan hirveesti kun omien korvien välissä paino ne viimeset sertit että sais valiotittelit kasaan. Helmikuussa saatiin hypäriltä tarvittava nolla sijalla 2 ja näin ollen hyppyvalio anomuksen sai laittaa sisään. Sitten vasta elokuulla tuli viimenen agiserti joten siitäkin valiosertit kasassa. Mutta vaikka pari valiotitteliä tuli koko vuoteen olen silti pettyny sillä mun mokailujen takia saatiin vaan 7 nollaa koko vuotena ja se on surkee tulos.
Nyt kun sertit on kasassa tarvii ravistaa se peikko olkpäältä pois ja tehdä taas normaaleja rentoja suorituksia mitä me osataan tehdä.
SM-kisoissa perjantain radalla unohdin radan! Ei oo ikinä käyny moista, mutta pystyin vielä jatkaan radan loppuun. Joukkueradalla koiralla lähti ihan sokka irti ja siitä ei tullu yhtään mitään. Yksilökarsinta radalla tehtiin hyvää rataa mutta sitten Helin oli tehny jekun viimeselle linjalle ja sorruin samaan kun moni muu ja koira ohi viimesestä ja toki nolla alla... korjasin sen kun en halunnu hyllyä tuloksiin mutta 5 ei asiaa finaaliin.

Katotaan mitä vuosi 2017 tuo tullessaan, Wauden kanssa päästiin nuorten koirien tokorinkiin joten mielenkiintoista nähdä mitä sieltä jää käteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti