lauantai 17. syyskuuta 2016

AGILITYVALIO!!

Viime sunnuntaina lähdettiin Siljan kanssa Vantaalle agikisoihin. Tuomarina kaikilla radoilla oli Jari Helin ja radat oli tosi kivat.
Ekalla agiradalla meillä tuli yks rima alas vähän hassussa kohtaa joten tuloksena 5vp.
Hyppärillä kävi jotain tosi hassua lähdössä sillä Trip otti heti ekan riman alas ja meinas kaataa toisen siivekkeen ja sitten vielä ite omalla kropalla käänsin sen putken väärään päähän joten tuloksena hyl.
Vikalla agiradalla oli tosi hyvä alotus aina puoleen väliin asti mutta sitten keinulla jäi rintamasuunta väärään suuntaan kun koira jo sinkas sieltä ja kun oli u-putki missä päät lähekkäin niin sinne väärään päähänhän se sinkas joten hyl tästäkin.

Tällä retkellä Trippiä vähän alettiin mahdollisesti suunnitteleen isäks yhteen pentueeseen, mutta katotaan tuleeko siitä suunnitelmasta sen enempää, joten aikanaan tästä lisää jos on jotain kerrottavaa.

Eilen oltiin Takuilla kisaamassa kaks rataa ja lähtiessä ajattelin että onko flunssasena ihan fiksua lähtee, mutta kisat oli lähellä ja vaan kaks rataa niin aattelin ottaa riskin.
Tuomarina oli Henri Luomala ja ekalla radalla oli tuomariharjottelijana Tommi Raita-Aho eli rata oli hänen käsialaa vaikka Henkka siihen jotain muutoksia kuulemma tekikin.

Lähdin ekalle radalle ihan pää tyhjänä sillä olo ei tosiaan ollu mikään paras, mutta niin vaan kävi että nollalla tultiin maaliin ja lopulta sijoitus oli 2/30 ja sillä napsahti meille kolmas ja viimeinen agiserti ja näin ollen Trip saa lisätä nimen eteen kolmannen valiotittelin eli FI AVA!!

Aika magee fiilis, sillä tätä viimestä sertiä on vähän koitettu "metsästää" mutta epäonni ja ehkä mun liika yrittäminen on pilannu kuviot, mutta näemmä kun lähtee radalle pää tyhjänä homma toimii =)

Toinen rata oli Henkan oma ja jostain syystä kun kolmantena oli a ja sille tultiin ns vinon hypyn kautta niin vedätin jotenkin koiraa niin että se menikin a:n alla olevaan putkeen eikä noteerannu a:ta ollenkaan. Hassu juttu, mutta kaikkee voi siis näemmä tapahtua. Mutta me vietetään jossain kohtaa valiobileitä kun jälleen niihin aihetta on!

On Trip vaan uskomattoman hieno koira ja saan olla ikuisesti kiitollinen Marikalle ja Kimmolle, että aikanaan muhun luottivat ja tän kultakimpaleen mulle myivät! Tää koira on niin täydellinen mulle ja sopii käteen kun hanska, että parempaa en olis voinu kuvitella saavani! Joten ISO KIITOS kasvattajalle!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti