torstai 2. kesäkuuta 2016

Olofin vastaanotolla

Keskiviikkona Tripillä oli aika Olofin vastaanotolle, klinikka O-Vet, lihashuoltoo varten. Sovittiin tästä tapaamisesta alkutalvesta kun olin hoidattamassa Tripin tällin saanutta polvee sielä niin sillon kyselin että mitä voitais tehdä näin sm-kisojen alla lihashuollollisesti. Silloin Olof sano että hän käsittelee sen akupunktiolla/laserilla ja sitten vielä mahdollisesti oma hieroja käy koiran läpi.

Tripiltä löyty lihasjumi oikeesta etujalasta ja samalta puolen vähän lavan takaa selkärangan alapuolelta. Molemmat oli vaan lihasjumeja kun ei kumpaankaan reagoinu kipua. Molempia hoidettiin pelkästään laserilla sillä akupunktiolle ei Olof tässä kohtaa nähnyt tarvetta.

Kyseli myös kovasti mitä polvelle kuuluu ja miten koira käyttää itteensä ja hyppää. Oli tyytyävinen kuten minäkin että koira on viime kerran hoidon jälkeen ollut hyvässä kunnossa. Katto sitä polvee ja sano että siinä on pieni liikaluu mikä on tullu siitä että ne rimojen tuomat tällit on osunu ilmeisesti luukalvoon ja se on reaktio siitä mutta ei haittaa koiraa. Hoiti vielä polvea myös laserilla ja samoin ihan alaselkää hännän edestä hoiti kans.

Oli kiva kuulla että Tripin selkäranka on täysin priima ja samoin muuten koira on todella hyvässä kunnossa ja lihaksisto on hyvässä mallissa. Tää kun ei oo aina ihan itsestään selvyys harrastuskoiralla ja Trippiä on reenattu jo pienestä pitäen. Mutta hyvä tietää että voidaan jatkaa hyvillä mielin kohti sm-kisoja ja tulevia muitakin reenejä/kisoja. Onni on terve koira, sillä muutakin olen paljon joutunut kokemaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti