maanantai 8. helmikuuta 2016

Trip on HYPPYVALIO

Eilen startattiin aamusella kohti Seinäjokea sillä edessä oli kolme rataa agilityä, kaksi aksarataa ja yksi hyppäri. Tuomarina koko päivän oli Reetta Pirttikoski.

Matkalla meinas vähän tunteet nousta kun uusi silta olikin saatu valmiiks enkä lukenu kisakirjeestä uusia ajo-ohjeita ja toki ajoin ensin kohti Seinäjoen keskustaa kunnes heitin uukkarit ja tultiin uudestaan ja osasin ajaa nyt ohjeiden mukaan oikeesta rampista alas. Olis ehkä tääkin pitäny tutkia etukäteen mutta ei... Kisakirjeestä en ees löytäny koetoimitsijan numeroo mistä keskustelin ylitoimitsijan kanssa kisapaikalla ja lupasivat laittaa numeron sinne ylös missä henkilöt on mainittu eikä minnekkään oikeeseen alanurkkaan missä nyt oli kuulemma ollu!
Painetta tässä nosti se että lähdin toisena ja olin omaan aikatauluuni liian myöhään paikalla mutta onneks sain rauhassa käytyä lenkillä. Mutta pihassa ei ollu murenan murenaa hiekkaa eli sielä vesijäätiköllä sai pihassa liukastella koko päivän. Onneks viereisillä pelloilla oli lunta minne pääsi koirien kanssa ettei niiden tarvinnu liukastella.

Päivä alotettiin hyppärillä ja se vaikutti jo kivalta kun sitä katteli ja kivalta tuntu kävellessä ja samoin kisatessa, vaikka meinasin törmätä tokavikana olleeseen pituuteen =)

Rata oli siis todella kiva ja saatiin Tripin kanssa tehtyä tosi kivaa rataa ja pahemmin ei mitään pitkiä kaarroksia tehty vaan painettiin varsin kovaa. Ihanneaika oli 42 ja meidän aika oli 28 ja risat... Ja nollalla paukautettiin maaliin ja pidettiin varsin pitkään kärkipaikkaa sillä vain yks koirakko meni meistä ohi eli oltiin sijalla 2 ja näin ollen saatiin serti ja Trip valioitui hyppyvalioks! Aika mageeta, nyt se tuli kun sitä jo jonkin aikaa oon odottanu. Nyt on vuoden yksi tavoite saavutettu ja jo näin alkuvuodesta, aika huisia.

Reetta oli ihana kun se sano tän jälkeen että nyt nollaat pääs ettei loppupäivä mee pilalle sen takia että leijailen tästä tuloksesta =) No onneks on jonkin verran kokemusta ja sain pidettyä pääni kasassa loppupäivänkin.

Sitten oli vuorossa päivän agiradat ja ensimmäinen vaikutti jälleen kivalta alussa oli vaan todella tiukasta kulmasta este nro 3 ja aattelin että se on meidän kompastuskivi jos joku ja näinhän kävi että Trip tuli sen niin tiukasti että se putos. Muuten uskalsin radalla vedellä persjättöjä mitä harkittin tutustumisessa mutta epäilin että en onnistu mutta onnistuin! Lopussa tein sellasen persjätön minkä totesin tekeväni vasta vauhdissa kun ehdin pitkälle karkuun kepeiltä niin päätin kokeilla ja hienosti on Harrin opit menny perille ja tultiin hienolla ohjauksella maaliin siis tuloksella 5. Sinne meni mahdollisuus tuplaan, mutta no valio lämmittää silti mieltä.

Vika rata oli kans tosi kiva mutta Reetan radat on tosi kivoja, ja siinä kävi pieni työtapaturma eli putki oli A:n alla ja jäin kakkosen pakkovalssiin sen verran kiinni että kun lähetin koiran ja jäin ite taakse Trip teki niin tiukan käännöksen esteellä että törkkäs siivekettä niin että rima putos. Muuten taas rohkeeta ohjausta ja muuten virheettä maaliin joten tuloksena tästäkin 5vp joten tuplan metsästys jatkuu =)

En tajunnu lykätä kellekkään puhelinta että olis kuvannu joten taaskaan ei oo materiaalia, vaikka nää olis ollu kiva saada videolle, sen verran kivaa oli meno.

Waude oli taas varsin hieno turisti ja uiskenteli hallissa kuin kala vedessä ei mitään ongelmaa. Sillä oli vaan kova hinku radalle ja kerran meinas hypätä aidan yli radan puolelle... =)

Waude pääsi keskiviikkona juokseen maassa olevan puomin kontaktin päälle ja se oli vasta jännää, ensin siitä piti tehdä numeroo kunnes tuli ite tarjoon jo etupäätä siihen lankulle. Kyllä siitä vielä oiva tykki tulee sen verran kovaa tahtoo tehdä aksaa. Ja ite vahingossa hyppäs 50cm hypyn ja oli sit pakko koittaa vielä pari kertaa että oliko vahinko ja ei ollu, kauniita ylityksiä. Sen hyppyä oli niin ihana seurata kun se on kuin kissa kun se hyppää, hyppy on todella pehmee ja jäntevä, vautsi sanon mä. Koitin vielä maksi rengasta sen kanssa ja on jo oppinu miten rengas kuuluu suorittaa sillä aina tuli sen oikein eikä ees koittanu tulla alta tai välistä.

3 kommenttia: