maanantai 15. helmikuuta 2016

Rallykisa ja reenausta

Lauantaina mentiin pitkästä aikaa rallykokeisiin Tamskille ja tuomarina oli Minna Hillebrand. Minna totes aamusella että hän oli innoissaan kun sai suunnitella isolle kentälle radan ja vauhdikas rata olikin.


Tiesin että putki ja hypyt saattaa olla kompastuskivi mutta jotenkin hassusti Trip ei lähteny heti ekana tehtävänä olevaan tuplasaksalaiseen heti kunnolla vaan empi ja sitten valkovuokossa ei "kyenny" kääntyyn kun hyppy oli vieressä... Valkovuokko jouduttiin uusimaan mutta silti saatiin siitä vielä toinenkin -3 samoin kun saksalaisesta saatiin virheitä. Yksinäinen hyppy meni hyvin mutta sen jälkeisissä istuma tehtävissä ei oikeen malttanu istua joten lopulta tuomari oli kuulemma joutunu tekeen -10 vähennyksen kun olivat niin vajaita. Sitten toinen -10 tuli kun oikeella seuratessa oli ihan normaali käännös vasemmalle niin Trip meinas vaihtaa puolta... Vielä muutamia pikku virheitä ja tulos oli huono 71p toki juuri ja juuri hyväksytty, mutta se kun ei riitä mulle kun koulari on jo ja koitetaan kerätä valioon vaadittavia tuloksia mutta ei tällä tyylillä. Minna totes että koira on todella nopea ja jopa sen olonen että millon pommi räjähtää, arvostelussakin luki että ajoittain koiran liika innokkuus häiritsee ohjattavuutta. Joten en kovin paljoo tästä kyllä ota omalle kontolle, mutta kai näitä huonojakin joskus tarvii tulla, sen verran hyvin meillä on tässä lajissa mennyt.
Se mistä olin varsin tyytyväinen oli se että ääntely oli todella pientä, isompi ääni lähti 360 asteen käännöksessä muuten oli varsin hiljaa!

Sunnuntaina käytiin poikien kanssa hallilla jumppaamassa puomin palojen juoksua, tarkoitus on siis tehdä molemmille juoksareita, Waudelle heti alusta asti ja Tripille pääasiassa a:lle mutta jumpataaan sitä tässäkin.

Pari viikkoo sitten Waudee jännitti kovasti juosta maassa olevan puomin palan päällä mutta nyt selkeesti oli työstäny asiaa kun  juoksi sitä ihan innolla. Loppuun piti vaan laittaa siivekkeet ohjaan että juoksee loppuun asti ja riman laitoin vaan asekellusta varten että varmasti osuu kontaktille.
Trippiä juoksutin samalla systeemillä, mutta sille joutu toki mallaan riman paikkaa kun sen askel on niin paljon pidempi kun Wauden.
Mutta se mistä oon tyytyäinen että molemmat oli ihan innoissaan tästä reenistä ja tekivät hyviä toistoja.

Wauden kanssa vielä otettiin avointa tokohyppyä mikä viimeksi aikaa sitten oli sille tosi vaikee, ei meinannu millään sitä hypätä vaikka hyppää agihyppyjä varsin hienosti. Mutta tätäkin oli työstäny sillä alon hypyssä ei mitään ongelmaa. Otin myös vielä ohjatun kapulalla hyppynoutoa, mitä ei oo koskaan tehny mutta muutama saatiin ihan onnistuneesti luovutukseen asti oikein! Nyt vaan pidän sen kanssa seuruuta vähän tauolla jos vaikka ajattelis sitä samalla tavalla kun muitakin asioita ja se alkais toimiin paremmin pikkuhiljaa.

Tehtiin vielä ison törpön kiertoo ja aluks teki sitä tosi hienosti ja tehtiin sitä avotyyliin eli ympäri ja sivulle. Mutta sitten alko ennakoimaan ja tuli edestä niin että kaato sen joka kerta... Hassu eläin. Mutta kun otettiin reilusti matkaa niin johan taas kierto alko sujuun ja törppö pysy pystyssä.
On näiden kanssa vaan hauska reenailla kaikenlaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti