tiistai 8. marraskuuta 2016

Piirinmestaruuskisat

Vuoden viimeiset piirinmestaruuskisat käytiin rallytokossa viime viikon lauantaina Tamskin hallissa. Pakko sanoo että vaikka heillä on uus iso halli, niin en omalle seuralle haluais niin isoo hallia mitä ei oo seuralla varaa lämmittää, hitto sielä oli kylmä sillä mikään lämmitin ei ollut päällä.

Tuomarina oli Pia Heikkinen ja rata oli kiva ja sujuva.


Tein Tripin kanssa pitkän lämmittelyn, sillä ylimäärän hösötys ja äänenkäyttö karsitaan sillä että sitä hinkataan huolella ennen omaa rataa.
Alussa tuntu että lentää käsistä mutta sitten tuli ekan tehtävän jälkeen hyvin kuulolle, mutta hypyissä vähän meinas lähtee ja ilmeisesti hyppyjen välissä taputin reiteen sillä sain siitä ohjaajavirheen. Toisen ov:n olin napannu tehtävältä 15 mutta en ees ymmärrä mitä sielä tein väärin. Pari pientä ykkösen virhettä siihen lisäksi niin tulos oli 92/100 pistettä. Käytösruudussa oli makaaminen vaihdettu istumiseen hallin kylmyyden takia, onneks tuomari on fiksu.

Meidän tulos riitti vasta 6. sijaan jos oikein laskin, voittoon tarvittiin täydet pisteet. Pakko sanoo että taso on noussu vuodessa kovasti, sillä viime vuonna voitettiin niillä pisteillä mitä me saatiin tänä vuonna ja me saatiin pronssia pisteillä 86.

Meidän joukkueessa kisas viisi koiraa joista kolme sai tuloksen, kaksi alemmissa luokissa sai tuloksen ja me mestarissa. Tulos riitti pronssille joukkuekisassa joten se uusittiin viime vuodelta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti